Mellan trappstegen.

På en skala 1-10.

Hur mycket tid har jag till att blogga? 1. 
Hur mycket ork har jag till att blogga? 0. 
Hur mycket inspiration har jag till att blogga? 8. 
Hur mycket vilja har jag till att blogga? 3. 
(1 är typ dåligt och 10 är typ bra ifall ni inte förstod det)

Ja. Det jag ville få fram med dessa oerhört smarta frågor och svar är helt enkelt att jag på sistone inte haft någon lust eller tid till att blogga. Sen i tisdags förra veckan har jag endast varit här hemma för att sova, resten av tiden har jag spenderat i skolan/hos Johan/på konfamöte/volleyboll/konserter/hos farmor, så alltså har jag inte orkat eller ens hunnit lägga ner nån tid på bloggen. I och för sig har jag ju verkligen ingen stor blogg där typ tusentals läsare bara "omg varför uppdaterar hon inte buhu" och det är inte jätte vanligt att alla med blogg uppdaterar flera gånger varje dag så jag border väl inte känna mig pressad till att sitta här och ursäkta skiten ur mig. (Lite konstigt uttryckt av mig I know men jaja) 

Men ja, jag skulle helt enkelt bara tala om att jag är medveten om hur få inlägg det rullar in här. Eller nåt. Jag ska försöka slänga in ett eller några inlägg nu (bland annat för att en viss Emma hotade mig lite innan idag.....) och förmodligen blir det nåt imorgon me. Vi är ju lediga. Whoop woop eller nåt första maj hej hå det måste firas... Eller nåt. Eller... nåt. Nåt. Något* Detta börjar spåra ut nu känner jag. Ska göra lite meningar fet stilta nu, ctrl+b oh yeah. Hejdå. 

Nästa: träningsvärk.

Efter att ha kommit in skakande och svettig efter en otroligt jobbig runda på 3 km belönar jag mig själv med en gigantisk marknads-kokosboll, en bulle, lite ananas och massa vatten framför tvn.