BREAKFAST AND A CAT.

CHRISTMAS-GIFTS.

Vad fick du i julklapp, undrar ni? Jo, det här, svarar jag. 

Ett Thomas Sabo-armband (har redan ett men ville ha en större kedja) + en berlock, en frälsarkrans (som jag också redan har nästan exakt likadan haha). Fick också en gåva som gör att SOS Barnbyar kan köpa leksaker till barn i Tamale i norra Ghana. 
Superpresentkort som innebär att jag kan använda det i i prinicip vilka affärer jag vill, eller alltså dela upp 400 kr på en eller flera affärer. Vad jag inte fick med på bilden var pengar som jag bland annat fick av farmor, som också gav oss ett brev där hon berättade om sitt liv, mycket trevligt, även om man fått höra en del innan. 
En ugnsform, äppelmust, choklad/chili-te, brödpinnar (typ?), pepparkakskolor som smakar helt gudomligt, typ som små pepparkaksdeg-kulor men som man kan äta hur många som helst av utan att få ont i magen, typ. Haha. Och ett par öronhängen.
Extra-body sculptin foam till håret, vet inte riktigt om mitt hår är i så stort behov av det men kanske kan komma till användning nån gång. Av farfar fick vi allihopa en "biljett" till Christina från Duvemåla, en musikal alltså, som vi ska se nån gång i slutet av 2014 i Göteborg. Och så salt och papper som jag vann i julklappsleken vi körde hemma hos farmor. 
Även detta mysiga örngott vann jag i den leken. 
 
Och det var allt. Hoppas ni fick allt det ni önskade. ♥

TIPS IGEN.

Under lovet har det blivit ett flertal filmer sedda och In Time var verkligen en utav dom bästa. Jag skulle dock rekomendera om att inte kolla på trailern innan ni ser filmen, jag gjorde inte det och blev ganska förvånad nu när jag kollade på trailern efter att ha sett filmen, för de visade väldigt många saker som jag inte skulle veta innan jag kollade på hela filmen.