Och efter rundan...

...blev det fika/mellanmål! Skärde upp mangon som jag typ fick igår av Johan och lät en banan gotta sig i frysen en halvtimme ungefär. Blir jätte gott, konsistensen och smaken påminner lite om glass då faktiskt, testa! Drack även vatten med massa is och lime i, yum. 


Jag tänkte faktiskt skriva att "okej jag var inte bara nyttig, det blev även en chokladboll". Men efter att ha ätit ca en tugga insåg jag att det inte var en vanlig chokladboll mamma hade gjort. Utan typ... nånting... med massa nötter i..? Jag vet inte riktigt, men gissar på att den inte var super onyttig i alla fall (vilket kan ha o göra nånting med att den inte var särskilt god heller). 


Kom förresten på en sak, undrar hur många måltider sammanlagt jag inte publicerat här sen jag startade bloggen? Okej, har visserligen aldrig lagt ut nånting jag ätit i skolan (tror jag inte i alla fall) och ja, inte varje frukost eller kvällsmat... Men ja, jo, ganska många mat-inlägg har det blivit. Så hoppas i alla fall någon av er tycker det är lite intressant, eller nåt! Annars vore det ju tråkigt. Hehe. Hejdå! 

Eftermiddags-runda.

Vid fem ungefär slängde jag på mig allt från kängor till mössa. Blev lite trött på att bara vara inomhus så gick en runda med Molly. Det var lite jobbigt för huvudet och näsan/halsen att vara ute, men samtidigt var det jätte härligt att röra på sig och få lite frisk luft. :)  

SÄLEN- fjärde dagen, 15:58-18:00

Den fjärde dagen, onsdagen, 13 februari, eller "wendsday, when, what day?" (som i Vänner hihi, som säkert ingen av er hört men men) eller vad man nu vill kalla det för, var som sagt dagen Johan skadade sig. Efter lunch åkte han till sjukhuset samtidigt som vi andra åkte till backen. När han ringde och sa att det inte gick så bra hos doktorn ville jag egentligen åka tillbaks till stugan och ta hand om han typ, men eftersom det var näst sista dagen och jag ville hinna ta lite mer kort och åka på några ställen jag inte hunnit åka på så stannade jag kvar i Hundfjället ett par timmar innan jag åkte hem till min lille klant. ♥  (Det där blev en ganska lång mening märkte jag nu, lite coolt typ, eller nåt)