Det är okej att äta pizza två gånger på en dag.

Då var det det här med att skriva ett inlägg igen... Och eftersom jag inte har något bättre att skriva om, och det ändå inte spelar någon roll eftersom jag har typ 2,5 besökare, så tänker jag nu berätta om min händelserika dag. Okej? Bra, då börjar vi. (jag)


Hej! Denna dag började i princip som alla andra dagar gjort de senaste veckorna. Vaknade, åt frukost, fixade iordning mig, åkte till bussen, stod och väntade på den andra bussen, sedan gick jag på bussen, satte mig på ett säte i bussen, lyssnade på musik och när vi var framme vid skolan gick jag till mina skåp. (Yes jag har två skåp bara för att jag spelar elgitarr, as coolt jag vet) Men btw, två ovanliga saker hände faktiskt på bussen idag! 1) Busschauffören sa både "Hej" och "Välkommen", helt otroligt. 2) Jag somnade inte. 

Sedan hade vi först matte, där vi fick träffa vår nya lärare för första gången. Han verkar helt ok. På idrotten efter det hade vi skridskor... Vilket vi inte behöver gå in på... (Det var as tråkigt och jobbigt eftersom vi var fyra tjejer och typ 31964 killar som typ alla spelar/har spelat ishockey) Efter den lektionen hade jag för första gången detta läsåret ca 2 och en halv timmes rast! Religionen var inställd och likaså min sånglektion. Så på denna lång rast delade jag och Johan på en Hawai, pratade, spelade lite musik, pratade och pratade. Vid 13:40 började Ensemblen, vid 15:30 tog jag bussen till Smålandsstenar och hade konfamöte, vid 18:30 började volleybollträningen och nu är kl. 22:07 och jag skriver detta inlägg. 

Vad vore ett blogginlägg utan bilder?

På denna bild ser ni mina två katter som ligger i en skolåda och en... annan låda på kökssoffan i köket. Normalt? Nja. Gulligt? JAA!


Japp, jag åt pizza idag i skolan. Japp, jag åt pizza sen när jag kom hem med. Och btw kan jag verkligen rekommendera vatten, limejuice och is, 5/5 toasters. 

Och på denna fantastiska bild ser ni mitt vänstra knä. I duschen efter träningen upptäckte jag nämligen att jag faktiskt fått inte bara ett utan två st blåmärken (efter att jag har slängt mig, på golvet, efter bollen) vilket jag klarat mig utan att ha fått i flera månader nu. Så ja, så intressant var det. Dom syns knappt på bilden heller, men det ena är i alla fall mitt i bilden typ och den andra är ovanför, och har typ en vit prick jämte, weird... (det jättesvarta till vänster är skuggan av min knäskål h3h3)

Ahmajgad, nu måste jag sova. God natt. :))))

O M G

Jaha, okej. Hej, antar jag. 
 
Här med är denna blogg helt färdig. Designen alltså, eller ah, mh. Ni fattar. 
Lite synd bara att jag gått och tänkt ut as bra inlägg i typ två veckor nu, men nu... Nu när jag har en blogg, har jag inget att skriva. Men strunt samma, det kommer. Man kan inte vara på topp jämt, efter regn kommer solsken, och allt det där. Dock är det ju inte hundra jag fortsätter, alltså att detta är något för mig egentligen, så vi får väl se vad som händer helt enkelt.
 
Och eftersom jag saknar sommaren så ENORMT (!) så får det bli en 1,5 år gammal bild, på mig, ute i skogen, med dålig redigering.... Varsågoda. 
 
 
Men innan jag säger hejdå ska jag självklart tacka Johan, Johan som gjorde denna fina desginen åt mig och är i nuläget min enda läsare. TACK!!! Du är snäll hihi. 
 
God natt alla followers (Johan)!

Testing testing ett två

Hej Johan hihi. 

Lets try bold letters hehehehe.
 
Hej då Johan.