Bälte: check.

Precis som igår så har detta än så länge varit en riktigt bra dag (men å andra sidan är väl typ alla soliga dagar bra dagar). I skolan hade vi friluftsdag, och jag och Emma hade valt ridning i Öreryd. Fick tyvärr vänta i tre timmar sammanlagt och bara rida i 45 minuter, men det var kul ändå. Jag och Emma pratade, skrattade, kollade på hönorna, gosade med en katt och det var superkul att rida, min häst Marco var så duktig!

Nu är jag påväg till Gislaved där jag ska träffa Emma igen. Ska kolla på två olika konserter med flera olika band. Kommer bli kul! Sen spenderar jag natten hos Johan och imon är det Karnelevalen och massa annat. Hoppas på fint väder då med...

Gaaah, nu ska jag ju snart av. Ha en bra helg läsare!Sista dagen innan juni.

Rosa ananas.

Idag var en bra dag. Sovmorgon, shorts, brännboll, A i religion, sången gick bra, slutade halv två, fikade på Göstas med mamma, lyssnade på lillebror när han spelade piano där, solade, pluggade lite körkortsteori, såg en igelkott,  kollat Halv åtta hos mig x2, läst massa bloggar, gjort en god smoothie, kollat Prison Break och varit glad. Idag var en bra dag. 

En stor skiva färsk ananas, en halv banan, några hallon, lite apelsinjuice. Underbar färg, underbar smak.