BIF-HALLEN.

I lördags var det Burseryds marknad. Jag, min syster och Sabina delade ut fika till knallarna som vanligt och förutom att kaffet tog slut och vi fick ta en paus för att vänta på nytt så flöt allting på bra. Jag fick även eventuellt ett jobb, spännande. När vi var klara vid ca tio åkte vi hem en stund, sen åkte vi tillbaks till Burseryd för att äta lunch på Buregården, tradition tradition, och sedan hem igen, och sen tillbaks igen vid halv fem, haha. Stannade till lite hos Sabbe och sen åkte vi ner till idrottsplatsen igen för att se på invigningen av våran fina och stora Allaktivitets-hall!
På nästan hela grusplanen bredvid Tyngelvi står det nu en gigantisk plåt hall som rymmer 600 personer på marken och 300 på lektarn. När Drum and Drill Corps tågade in fick man en riktig häftig känsla. Mäktigt var det. Så Drum Corps var duktiga, trots att jag redan sett 80% av deras nummer innan, och sen drog talen igång. Det är rätt coolt att lilla Burseryd fått nåt sånt här och hur otroligt mycket pengar det gått åt... Talen slutade i alla fall med att dom klippte ett gigantiskt gult/grönt band och sedan var det agility- jätte söta hundar, men lite synd att de var så långt bort från lektarn. Egentligen skulle det varit hästhoppning efter det men hästen hade tyvärr skadat sig i veckan, så efter agilityn kikade vi runt lite i hallen- det spelades både boul och fotboll, och så var det lite friidrott i ena hörnet och orientering i det andra. Haha, låter kanske lite konstigt, men det är alltså såna aktiviteter som kommer äga rum i hallen i framtiden. Efter alltihopa åkte vi tillbaks hem till Sabbe och bara myste, åt och kollade Körslaget. Helt okej lördag.

Visst blev bilderna hyfsade för att vara tagna och redigerade med mobilen, va va va? Okej inte super bra, men de funkar.
 

2x3 ME

Körkorts-blommor.

Idag umgicks jag med min fina Sabina- vi tog bilen till Värnamo, åt kinamat-buffé, shoppade lite (fick med mig en stickad tröja för 130, helt okej, och en bh för 110, också helt okej) och så visade hon mig lägenheten hon bor i nu när hon har praktik på sjukhuset.
Imorse hamnade ett kuvert i brevlådan som var till mig. Mitt körkort-kort har kommit!!! Innan vi åkte till Värnamo letade vi upp posten i Smålandsstenar, som tydligen flyttats, haha ingen av oss hade någon koll, men typiskt nog hade de stängt mellan 10 och 15. Då tänkte vi att vi hinner ju ta det när vi kommer tillbaks, men självklart kom vi typ fem minuter för sent.
Så kan det va, men jag får köra på mitt pass tills jag kan hämta det igen, vilket förmodligen blir imon eller på torsdag skulle jag tro... Det är helt ofattbart egentligen, JAG HAR KÖRKORT. Och dessa fina blommor nedanför fick jag en halv minut efter det glada beskedet om att jag blev godkänd. Mamma köpte dom medan jag hade uppkörningen, och framför allt kortet var väl lite riskabelt att köpa ifall jag inte skulle klara det, men som tur var jag gjorde jag det och nu blir jag glad varje gång jag går förbi mitt fönster och ser dessa fina blommor.