VECKA 7 & 8. #sportlovetochveckanefter

Måndag- chill här hemma. Tisdag- åkte till Emma, fotade, åkte till Värnamo där Emma klippte sig, såg världens sämsta skräckfilm. Onsdag- Emmas bror och hans lille bebis Ben kom på besök, fotade med värsta coola sminkningen, körde hem medan det snöade fint. Torsdag- chill här hemma, med John. Fredag- Bambu med mamma, Bastian och John, bio med John. Lördag- chill, mellomys hos Sabina. Söndag- spa med mamma i Varberg 
Måndag- skola. Tisdag- skola, plugg. Onsdag- skola, teater. Torsdag- skola, plugg. Fredag- skola, förfest hos Sabbe med bästa tjejerna, fest i Jönköping. Lördag- chill, plugg. Söndag- lunch hos farmor, plugg. 

Ja, jag åkte med den sminkningen från Emma till mig, men tror och hoppas ingen såg mig, inte ens när jag stannade för att tanka, haha. Och ja, jag tycker om godis, köpte nästan ett kg supergott lösgodis på Hemmakväll när jag och mamma var i Varberg. Det räckte faktiskt en hel vecka, bra jobbat av mig faktiskt att inte äta upp allt direkt. Och, ja, det sista klippet är filmat när jag kommit hem från Jönköping och festen, alltså var klockan ungefär fem på söndag morgon, väldigt fräsht, eller nåt. 

DROPS.

 

 
 

LATELY.

Hej på er! Var ett tag sen jag kikade in här nu, men roligt nog så är det ändå en del av er som fortfarande tittar in varje dag. Just nu är det ganska mycket plugg, eller egentligen är det inte särskilt mycket men jag har helt tappat plugg-orken och därför känns det som att jag har tjugo gånger mer plugg än vad jag har. Volleybollen har jag i princip helt struntat i på två veckor, ingen ork till det heller... Och gitarren börjar bli dammig... Ja, herregud vad synd det är om mig. Haha, nej men det har hänt nånting på den sista tiden och jag är typ konstant trött. Om det fortsätter en längre tid borde jag nästan kolla upp det men jag tror mer att det bara är en period och det kommer säkert bli bättre snart, och om inte, så är det ju faktiskt inte långt kvar till studenten- woop woop. På tal om studenten så fick vi våra studentmössor nu i veckan. Kul! ...Förutom att jag hade råkat skriva "5/6-2013"... Visst, det var klantigt av mig, men kunde inte abc räkna ut att ingen vill väl beställa en studentmössa efter att dom har slutat. Jaja, får se ifall det är smidigt att fixa det och annars får det stå så, syns ändå inte när jag har på mig den. 

I fredags sket vi i allt och hade en riktigt rolig kväll i Jönköping. Strax innan kl fem åkte jag till Sabbe och två timmar efter kom Amilia, Astrid och Jessica. Vi åt pizza, sminkade oss, fixade håret, testade massa kläder och drack lite alkohol. Testade på att göra en Flädertini, som först bara smakade vodka och okoncentrerad flädersaft, inte så najs, men när man hällde på lite mer sprite blev det rätt gott! Astrid körde så hon var nykter och ingen av oss andra blev särskilt full, utan alla hade bara riktigt kul. Vid kvart i tolv kom vi in på Centrum i Jönköping, så det var precis att vi slapp betala inträde (som var gratis fram till tolv-slaget alltså). Det var helt fullt på dansgolvet, knappt man kunde röra på sig och folk gick/dansade in i en hela tiden, och tror seriöst det var 85% killar där, alla mer eller mindre kåta... Fy. Men vi hade kul ändå och jag fick även träffa min fina John och pussa lite på honom innan vi åkte hem vid tre nån gång. Volymen på musiken var precis som på nyår alldeles för hög för mina öron så gårdagen spenderades mest framför datorn med ont i öronen och huvudet. Såg även Melodifestivalen och enligt mig och mamma var det helt rätt vilka som gick vidare. Göttmos. Idag har jag faktiskt fått lite plugg pluggat och vi har även varit och lunchat hos farmor som fyllde år i veckan. Det var ungefär det jag ville ha sagt, och lite till haha. Var ett tag sen jag skrev här och därför blev det kanske lite mycket på en gång men läs om ni orkar eller skit i det (om ni läser denna meningen har ni dock förmodligen redan läst allt ändå men jaaa jaaa). God natt typ!