A LENS.

Till min nya kamera fick jag även med mig tre st zoom-linser till mitt 50mm-objektiv. Egentligen ska dom ju sitta på objektivet (nehe?) men jag tyckte det blev rätt häftigt att hålla linsen några cm framför kameran med. Den sista är definitivt min favorit! 
 

VECKA 4. #felvändmenskitsamma

Måndag- förkyld, hemma från skolan. Tisdag- skolan, träning. Onsdag- ensembleturné, två konserter, teater. Torsdag- ensemleturné, två konserter, konfamöte. Fredag- skolan, fredagsmys. Lördag- konfaläsning, Marcus Birro-föreläsning. Söndag- Burseryds revyn, mys hos Sabbe, plugg. "Jag kanske kan filma på andra hållet så att man inte bara ser överkroppen." Men nej, tydligen gick det inte rotera filmer, varken i moviemaker eller lightroom eller nåt. Så ni får vrida lite på huvet, eller datorn, eller trycka på ctrl+alt+höger pilen, eller bara kolla på den som den är, eller inte kolla alls. Your choice. 

LANZAROTE- part 5.

Den femte dagen på Lanzarote tog jag inte sådär jätte mycket bilder. Men, jag minns ändå rätt tydligt vad vi gjorde. Först tog vi vara på soltimmarna, som tyvärr inte var så många den dagen, men en stund låg vi i alla fall i solstolarna och jag njöt då inte bara av solen, utan av denna underbara choklad med, mums. 
När solen gömde sig bakom molnen satt jag kvar vid poolen en stund ändå och skrev på min bok. Jag kom inte särskilt långt, men några sidor blev det i alla fall. 
Efter att vi hade ätit lunch tog vi på oss träningskläderna och gick en långrunda i fina Costa Teguise. Jag tog inte med mig kameran, tog bara lite dåliga bilder med mobilen men vi gick i alla fall över en timme och såg fina hus, gamla hus, icke-färdiga hus, några söta hundar, havet, palmer och helt enkelt en fin miljö och stad. När vi kom tillbaks till hotellet slog det oss att vi hade varit utomlands fyra dagar utan att ha ätit en enda glass, så vi unnade oss varsin Calippo. 
På kvällen gick vi ut= ner till "hamnen", där alla småbutiker och restauranger var, och innan det ville jag agera lite modell vid poolen, så förbered er på fler Emmy-bilder tagna av fina Emma. Var dock lite svårt att hitta bra ljus, haha...