SMÅ BLOMMOR.

Sneak-peak.

För nästan exakt en vecka sedan köpte jag min fina, fina balklänning. Jag hade varit i både Jönköping och Halmstad och varit inne i ett dussintal balklänning-affärer utan att ha hittat någon som kändes särskilt bra. När vi hade kommit hem från Halmstad, andra gången jag var där, så började mamma söka lite på blocket, och hittade faktiskt väldigt många fina klänningar i "närheten" (=Varberg, Göteborg, Jönköping etc). Vi hade kommit fram till att jag trivdes bäst i rött och att modellen gärna fick vara lite tajtare, och jag hade verkligen inte något emot ifall det var lite bling på den.

Jag hittade fem-sex stycken annonser som jag tyckte om i Göteborgs-trakten, så vi gjorde upp en liten plan för hur vi skulle åka till dom och planerade att vara borta hela lördagen. Men, den första klänningen vi kom till, i V. Frölunda, var så himla fin. Den var inte röd och den var inte särskilt slank i modellen, men det var exakt den klänningen som var den allra första jag hade kollat på på nätet. (Som alla andra också gjort typ... Haha.) Den var ganska mycket för stor och för lång, men vi märkte rätt fort att man skulle kunna fixa det. Trots att den var så otroligt fin och att det var just den jag hade kollat på innan (!) och att den var helt oanvänd (!!) och att den endast kostade 800 kr (!!!), så bestämde vi oss för att i alla fall åka och kolla på ett par klänningar till som förmodligen skulle varit ännu finare, ifall dom bara hade passat, vilket dom alltså inte gjorde.

Så efter att ha besökt två st i Kungälv, ätit riktigt god grekisk mat och kollat in lite snabbt i andra affärer, så smsade jag hon som hade den första klänningen och sa att vi är påväg tillbaks och att vi vill köpa klänningen. Efter lite om och men så åkte vi 45 min senare hem med klänningen i bagaget, men det var bara några minuter ifrån att vi inte skulle få den, eftersom det hade ringt några precis innan jag smsade och sa att de ville köpa den, direkt. Men ja, som sagt vi fick den till slut, och jag är så himla nöjd. Den är som sagt inte röd eller lite tajtare, och det finns en risk att någon annan har den på balen eftersom det är en utav dom populäraste klänningarna som finns på nätet, men strunt samma.

Jag lämnade den hos en sömmerska i fredags och efter att den är insydd i ryggen och kjolen är kortare så tror jag att den kommer vara perfekt för mig. Älskar att den både är snygg och tuff, och fin och vacker på samma gång. Färgen är lagom rosa och kjolen är lagom "fluffig" och stenarna på överdelen gör den riktigt snygg. Ville helst inte ha någon fööör speciell klänning som känns riktigt "balig", men denna är verkligen lagom och jag vet att jag kommer trivas i den. Oj vad jag skryter om min klänning känner jag, haha, och galet vad långt mitt lilla sneak-peak-inlägg blev, haha. Men jaja, så kan det va ibland. Det jag ville säga var i alla fall att jag har hittat min balklänning, som jag är riktigt nöjd med och jag tror dessutom mamma och pappa är glada över att deras plånböcker inte blev allt för tunna, haha. Nu är nästa problem bara att hitta skor, clutch, och bestämma hur jag ska håret... Suck. 

Baksidan på klänningen. Kjolen ser nog lite rödare ut än vad den är i verkligheten, men samtidigt är det en sån färg som byter lite nyans efter vad det är för ljus. Färgen heter i alla fall Vattenmelon och förhoppningsvis kommer jag att hitta ett par fina vita/silvriga skor och clutch till och kommer förmodligen också ha lite "stenar"/"diamanter" i håret. #blingblingtjejennumberone

IN A TREE.