BLACK.

 

PAKET X2

Hej på er! Igår var det en glad Emmy som öppnade brevlådan och såg att posten hade med sig båda paketen som jag väntade på (eller "klumpar" som det faktiskt heter på post-språk): en st Glossybox (som jag egentligen trodde skulle kommit för en vecka sedan) och ett brev från FujiDirekt med 150 st bilder som jag fick för endast 39 kr, som alltså var för frakten bara (och som jag beställde för bara två dagar sen typ, så gick skit fort). Var btw första gången ever igår som vi fick mycket post och typ allting var till mig, liksom två paket till mig och det enda brevet var till mig och... ja, reklamen var till alla och Värnamo Nyheter var till mamma, men annars så, allt till mig. *smileymedsolglasögon*

Fotona har jag tänkt sätta upp på en vägg i mitt rum, förmodligen så tar jag ner "Efter regn kommer solsken"-texten som jag har ovanför skrivbordet och sätter dom där. Den här gången framkallade jag bara bilder från mina Lightroom-mappar "Natur", "Djur", "Blandat" och även några få från "Mat" och "Jag", så det är mest bilder på våra djur, blommor, andra växter och annan natur, men även från min och Emmas Öland-weekend. Planerar att beställa fler bilder snart och då ska jag istället välja bilder från fler resor och så med familj och vänner, alltså lite fler minnen istället för bara "fina-foto-rundor-bilder", liksom. 

Det andra som jag fick igår var alltså en Glossybox. Egentligen så är jag ju inte så värst intresserad av smink, men nu på sistone så har det varit rätt många skönhets-grejer som jag tänkt att det måste jag köpa snart och det och det och det. T ex så behöver jag snart en ny foundation, ögonbrynspenna, mascara, och jag skulle även vilja ha någon ny hårolja och någonting till hyn. Så jag tänkte att en Glossybox just nu skulle ju vara skit bra, att få 5 olika produkter för 139 spänn och så kommer jag iaf få någonting som jag sedan kan tänka mig köpa eller så kommer jag veta att "nej den där produkten vill jag inte ha". Jag var beredd på att det säkert skulle komma flera saker som jag inte använder mig av, vilket det såklart gjorde... Jag tänker att jag gör ett annat inlägg lite längre fram när jag testat sakerna lite mer och skriver vad jag tycker om dom, men det som jag fick i min box var i alla fall: en alcogel/handsprit som luktar päron och lilja, rosa "press on"-lösnaglar, en "sunset"-ögonskugga, en Universal Blush (rouge) och en "Cheek & Lip Tint", som ser ut som ett nagellack men man ska tydligen ha det på läpparna och kinderna... Sen fick man även 20% på nån smink-hemsida. Men ja, utav alla de här sakerna så känner jag att jag kommer kunna använda upp handspriten, testa lösnaglarna nån gång och kaaanske roughen och kaaanske tintet, men ja, lite besviken är jag ändå, hade hoppats på nån grej för håret eller ansiktet. Nu blev det rätt mycket tjat om min lilla glossybox trots att jag har tänkt skriva ett till inlägg om den senare, men jaja. I alla fall, om någon av mina vänner känner att dom jättegärna vill ha en gul-shimmrig (?) ögonskugga eller möjligtvis ett korall-färgat "tint" såååå... får ni önska er det i julklapp. Hehe. Nej men, ja. Hej då.

Ja. Dessa bilder är jättesuddiga, men I promise er alla att det kommer bättre bilder på Glossybox-innehållet, så ni kan ta det lugnt.
 

NYA BLOMMOR

Okej, hur fina är inte dessa blommor som jag köpte igår? Det var mamma som bad mig köpa hem några nejlikor när jag ändå var iväg och gjorde annat, och då hittade jag en jättefin bukett med orange/rosa/vita nejlikor för bara typ 50 spänn (och det var alltså ungefär 20 st blommor!). Hittade även två st vaser i förrådet som passade jättebra med både blommorna och mitt rum, framför allt "vasen" som består av två st rör tycker jag är skitsnygg. Supernöjd!