Första Advent

Ja, då var det redan första advent, snart december, julafton, nytt år... Tiden går lite för fort ibland alltså. Men det är mysigt med första advent idag i alla fall, och igår julpyntade vi här hemma så nu är det fullt med tomtar i vårt hus och vi hade även glögg-fika med hela familjen. :-) I veckan så har jag bl a varit en sväng i Värnamo för att justera mina skoinlägg som har skavt när jag sprungit eller gått länge, men nu känns dom redan bättre så hoppas att dom inte ska krångla nåt mer! I fredags var jag i Värnamo igen tillsammans med Emma för att se den sista Hunger Games-filmen, som var riktigt spännande (trots att jag läst böckerna för flera år sen haha) och sen åkte vi hem till henne för att kolla på Idol, riktigt mysigt! Nu ska jag se till att göra mina knä-övningar som jag slarvat med de senaste dagarna, och sen hoppas jag på att somna hyfsat tidigt eftersom jag jobbar dag imorgon, första måndagen på länge... Hoppas att ni har haft en fin första advent! ♥ (De frostiga bilderna är tyvärr inte från idag :( utan från i måndags.)

RANDOM NOVEMBER

En vacker soluppgång för en vecka sedan. ♥
Mamma gjorde supergott "jul-bröd" för ett par veckor sedan, med bl a en massa nötter och torkad frukt i. Jättegoda att äta med lite smör bara som jag gjorde denna morgon, och drack Alpros godaste chokladkokosmjölk!
Älskar ljus och framför allt när dom dessutom doftar gott, så nu när mitt gamla och billiga doftljus tog slut bestämde jag mig för att unna mig ett lite dyrare. Yankee Candle har jag hört så mycket bra om och nu inför jul kände jag att det kunde vara bra att börja med ett "juligt" och litet ljus, och tycker jag om det så kan jag köpa fler sen. Så det blev doften "Cranberry Ice" som verkar vara ganska populärt, och det förstår jag nu när jag har luktat på det! Såå gott och fräsht, dessutom jättefin burk som jag säkert kan ha användning för när ljuset brunnit ner. :-)
Framkallade ett gäng med bilder för ett tag sen från bl a Brasilien, Helsingborg och på mig och Emma, så nu har jag tagit ner mina gamla foton från väggen och satt upp dessa. Testade att sätta dom i en fyrkant vilket jag tycker blev enkelt och snyggt!
En stor favorit hos mig just nu är hummus! Framför allt är det ett jättesmidigt och gott pålägg på mackan/knäckebrödet, men det funkar även som tillbehör till massor av mat. Detta var iaf en frukost; ljust, gott bröd med egengjord hummus och ett glas juice!
Oftast är Cindy en superbra modell, men alla bilder blir ju inte så lyckade, haha. <3
Gjorde världens godaste Snickers-kakor häromdagen, älskar dom!
Nu har det varit frost flera dagar vilket är så himla fint och i måndags var det även riktigt soligt så den morgonen var så otroligt fin, men lyckades tyvärr inte riktigt fånga känslan på bild.

FROZEN