SMÅFÅGLAR

VEGO OKTOBER

Improviserade ihop en tomat- och lins-pastasås häromdagen. Rödlök, vitlök, krossade tomater, röda linser och lite kryddor. Så enkelt och gott!
Det blev mycket snack om denna dryck i vegan-facebookgrupper när den kom för några veckor sedan. Folk älskade den, sa bl a att den smakade som Bounty, så när jag hittade den på Willys blev jag glad och var tvungen att prova den. Jag har inte druckit mjölk i bare, och alltså inte heller O'boy, sen snart ett halvår tillbaka. I början saknade jag det lite, sen har det inte varit några problem alls, men nu när det började bli kallt ute så började jag bli lite sugen igen på varm choklad, och denna var verkligen såå god, både som varm och kall! Har smakat Oatlys chokladmjölk också men denna var mycket bättre, smakar typ som O'boy men med kokossmak. Ska definitivt köpa den snart igen!
En frukost för några veckor sedan, sojayoghurt, egengjord granola, te och en clementin. Mums!
Och så månadens Veganbox!
Rice Chipsen smakade mycket chili och luktade verkligen thai, smakade lite som riskakor tycker jag vilket jag aldrig tyckt om särskilt mycket så dessa är inget jag skulle köpa själv... Rotfruktschipsen var goda och var helt enkelt rödbeta, morot och palsternacka skivade, saltade och ugnsbakade. Baren med jordnötter kan vara den godaste baren jag testat faktiskt! 
Även den vita vaniljchokladen kan vara den godaste chokladen jag ätit! Så himla god vaniljsmak, lagom söt och krämig. Smuttiesarna var ingen höjdare precis... Små bitar med frystorkad smoothie av frukter, nja det var inget för mig. Den vita nougatchokladen var däremot väldigt god, smakade väldigt likt sån där Nötkräm! :-)
Har även hunnit testa dessa två smaker, och älskar båda! Framför allt "cool hallon" som är sura och har en väldigt god hallon-smak.

BZZ BZZ