RANDOM augusti-november

Från en dag i augusti då jag, Evelina och mamma plockade massa kantareller. <33
Kantareller är ju gott att äta på alla möjliga sätt men det bästa jag vet är verkligen att bara steka dom i (mjölkfritt) smör och äta dom på rostat bröd! Brukar krydda dom lite olika, oftast med bara flingsalt men är även gott med lite, lite curry, eller typ vitpeppar. Mums mums mums!
En kväll i september när jag gick en runda med Molly lyste månen så himla starkt och fint, plus att det var lite dimma på ängen och massor av stjärnor syntes också, så jag var bara tvungen att gå ut en sväng till och försöka fånga det magiska ögonblicket på bild. 
Doftljus är verkligen bland det bästa jag vet, blir bara så glad av att det luktar gott och är ju alltid mysigt med ljus, speciellt nu när det så mörkt och kallt ute. Anty, en youtuber som jag följer, tipsade om ett ljus som kallas "Barbershop" från Yankee Candle i en video och enligt henne var det typ en av de godaste dofterna någonsin. Det luktar lite mer "manligt", alltså åt herrparfymshållet, vilket jag kände var intressant att testa eftersom jag innan bara haft mer söta dofter. Och jag är verkligen glad över att jag köpte det! Det luktar såå underbart, och framförallt så luktar det väldigt mycket, vilket gör att man inte måste ha det tänt så länge och därmed håller det längre. :-) 
Dessa godisar har det vart mycket snack om i olika vegangrupper på fejjan, och när jag ändå skulle till Gislaved för ett par veckor sedan passade jag på att åka inom Rusta där de sålde såna här stora lådor. De var dock bara fyllda till typ hälften, och inte alls de absolut godaste godisarna jag smakat, men ändå väldigt goda och lite "juliga". :-D Min favorit av dom två är hallonknäcken! 
En fantastisk solnedgång från när jag och mamma spenderade en dag vi stugan. 
På loppisen på Burseryds marknad hittade jag bl a en kastrull, ett par bunkar och denna fina ljushållare i marmor. Kommer nog passa in bra nånstans i min lägenhet, bara en månad kvar nu ju, åååh så himla spännande!! :):):):)
Publicerat i Random