SISTA EGYPTEN-VIDEON

Yes, här är alltså sista filmen från vår Egypten-resa! :-) Det är framförallt klipp från utflykten med glasbottenbåten, de fina solnedgångar och hemresan. Välj gärna HD!

Gårdagens solnedgång

Hur underbart med helg?! Jag njuter av varje sekund, även om jag faktiskt kommer att vara ledig ända fram till måndag kl 17, då matten börjar, men är riktigt skönt och behövligt med en långhelg! :-) I torsdags hade jag mitt första matteprov, gick nog helt okej och jag skulle bli förvånad om jag inte får godkänt men var ett par uppgifter som jag tyvärr inte kunde alls och stör mig lite på... Men men, nu är det överstökat i alla fall! Idag har jag bl a storstädat och om en liten stund kommer Alexandra och hämtar mig så ska vi åka till Sabina för tacos och mellomys. ♥ Hoppas att ni har en fin lördag! 

Lite bilder på den fina solnedgång från gårdagens promenad

PAUS

Hej! Det var ett tag sen jag kikade in här nu, vilket helt enkelt beror på att jag varken har haft tiden eller orken för att fota eller blogga om nåt annat. Just nu orkar jag egentligen inte heller skriva så mycket haha, ville mest bara säga hej och visa er lite snö-bilder från förra veckan. Förhoppningsvis hörs vi igen i helgen! God natt. ♥