ICE ART

RANDOM JANUARI

När det hade snöat massor över natten, vilken lycka!
Ett par snöflingor i håret från den andra januari då det snöade, dock så långsamt så det ibland såg ut som att de stora snöflingorna stod stilla i luften, så fint!
Therese Lindgren är utan tvekan den bästa youtubern, och för ett par veckor sen visade hon i en vlogg att hon hittat helt vegetariska dumplings på Ica, och dagen efter hittade jag dom i Gislaved. Verkligen supergoda, och riktigt najs ihop med den tillhörande dippen, soja och ris + sweetchilisås! Var lite fundersam först kring hur man ska tillaga dom rätt, så att de inte blev för mjuka eller för brända, men det var faktiskt bara lite olja, lite vatten, en stekpanna med ett lock och så några minuter på medelvärme, och klart!
Påbörjade ett pussel i början av månaden. Vi hade inte jättemånga hemma men detta på 500 bitar fick duga och det var riktigt kul och skönt att sätta sig ner lite då och då och försöka para ihop rätt bitar.
En lite fin solnedgång och massa snöööö. <3
Jag tror faktiskt att detta är enda gången jag sett Miranda ute med mina egna ögon sen typ... oktober? Haha, hon gillar verkligen inte kylan och ligger helst inne och sover i en låda, säng eller soffa, fast helst på nån av oss, förutom när hon är busig och vill leka, vilket hon också kan göra flera gånger om dan. Lilla sötisen. ♥
Och där var det klart! Var som sagt inte supermånga bitar, men väldigt många småttingar och det saknades även några stycken, så lite krångligt var det men I made it! Väldigt fint pussel också, får en att längta tillbaka lite till snorklingen i Egypten... :-)
Älskar alla dessa spår i snön, så fint och roligt att se vad för djur som gått i skogen eller trädgården.
Katterna <3 Lådor = 4-EVER

Ån i Burseryd

Äntligen helg! Så himla härligt! Veckan har varit väldigt intensiv, med hyfsat många timmar jobb, plus skola och igår var hela familjen i Halmstad på stand-up. Vi var på Måns Möller och Özz Nujens show "Sveriges historia - den nakna sanningen", som mamma fått biljetter till av oss i julklapp. I två timmar höll dom på och gick alltså igenom lite av Sveriges historia, men skämtade också om en hel del annat, så det var både lärorikt och väldigt roligt! Skrattade så mycket att det gjorde ont i kinderna bara efter en kvart haha! Bästa var också på slutet när dom blev lite mer allvarliga och berättade om när svenskar flydde till Amerika, och jämförde det med dagens flyktingar; vi ska vara väldigt glada över att vi lever i ett så pass bra land som Sverige är idag. Jag tror att resten av deras shower under våren är utsålda men har ni chansen att se dom nån gång så gör det! Innan vi var på showen åt vi förresten mat från Max, då jag testade deras nya veganska burgare, "Bbq sandwich", som jag också verkligen kan rekommendera. :-) Vi var inte hemma förrän kvart över elva igårkväll och idag jobbade jag till ett och sedan har jag storstädat här hemma, men nu ska jag äntligen få vila. Annars i helgen ska jag mest plugga och förhoppningsvis träna lite, och kolla Heroes (såå spänannde!). Trevlig helg på er! ♥