MAT MAT MAT

Jag älskar mat, tycker det är rätt kul att fota mat och även att kolla på Facebook/Instagram/bloggar vad andra äter för att få inspiration, så här kommer ett gäng med bilder på lite vad jag har ätit under de senaste månaderna. :-) 
 
Kikärtsbollar från Risenta, sås gjord på majonäs, Alpros yoghurt, soltorkade tomater, örtsalt och peppar, rivna morötter och sallad i pitabröd.
Improviserade ihop en gryta med bl a kikärtor, linser, morot, lök, krossade tomater, kokosmjölk och curry. Åt med Zetas "5 Gryner", blev riktigt gott! 
Tomatsoppa gjord på passerade tomater, lök, svampbuljong och lite kryddor. Ringlade över olivolja, balsamico och pumpkärnor. Såå gott och smidigt!
Kladdkakemuffins gjorda på bland annat avokado (istället för smör). Jag och storasyster testade att göra dessa ihop och de blev verkligen supergoda! Har för mig att vi använda oss av det här receptet
Wokade grönsaker med jordnötter, sweetchilisås, soja och jasminris (format i en liten skål för att göra det lite finare, haha).
Potatismos med göttbullar och nån slags gräddsås/brunsås med lök. Kan ju va det bästa som finns, gärna ihop med lingonsylt med, mums! 

Falafel, hummus, bulgur, oliver, tomat, rödlök + lite olivolja och örtsalt.
Dillchips, morötter och dipp. Perfekt när man inte orkar göra nån "riktig" kvällsmat, haha!
Spagetti med färssås, gjord på bland annat sojafärs, morötter, krossade tomater och lök. Nom nom!