RANDOM MARS

En dag i början av mars snöade det tidigt på morgonen, kan vara bland de största snöflingorna (snöbollarna?) jag nånsin sett! 
En grej jag glömde visa från sista februari var dessa semlor som jag, Evelina och David åt på semmeldagen. Vi beställde dom från Söderfamiljen här i Halmstad, och tycker lådan var lite söt hihi.
Tyvärr hade dom inte lyckats sådär jättebra med vegansemlorna... Det kan vara lite krångligt att få till en fast vegansk grädde, och i det här fallet var den alltså lite väl rinnig. Så den var lite svår att äta, och bullen var kanske lite väl kompakt, men jag tycker ändå den var väldigt god och kul att testa! 
Förutom att sitta och läsa och plugga på gamla tentor, powerpoints och anteckningar inför tentorna så spelar jag också in mig själv säga saker jag behöver lära mig och lyssnar sedan på det när jag är ute och går, och så sätter jag även upp massa lappar på badrums-spegeln och kylskåpet. Jag tror att det faktiskt hjälper mig rätt mycket att lära mig sakerna, men det skönaste är ju när jag äntligen får ta ner dom! :-) :-) :-)
För ca ett år sen (eller kanske två?) släppte Alpro kvarg-liknande produkter gjorda på soja. Då endast i två smaker, passionsfrukt och svarta vinbär (+ en neutral, kom jag på), men nu finns även hallon/jordgubb och mango. För några veckor sedan såg jag hallon/jordgubb inne på Coop och kände för att testa. Tyckte att den var helt okej, god smak, men tycker nog faktiskt att de gamla är ännu godare. 
Läste ut denna bok för nån vecka sen, av Karin "Kakan" Hermansson. Handlar en hel del om feminism och kroppsideal, men kanske mest om Kakans liv. Väldigt intressant och helt klart läsvärd! 
Testade Icas egna pumpa- och sötpotatispuckar då det var rabatt på deras färska Vego-sortiment, och de var supergoda! Stekte bara på dom och åt ihop med massa sallad, tomat, oliver och pumpakärnor. Smidigt och jättegott!
En av de tydligaste vårtecknena (?) hemma i Ma: när Cindy börjar vara ute mer och rullar sig i gruset. Sötisen. <3 
Hittade ett fint påskägg inne på Maxi som fick följa med hem. Påsken närmar ju sig och även ifall vi inte firar påsken särskilt mycket kan det ändå vara mysigt med lite påskpynt.
Fyllde det med lite hallon- och kola-skallar från Bubs. Mums! :-)
Sist men inte minst: min nya vattenflaska från BKR. Ville ha en ny och fräsh vattenflaska (då jag i ett halvår använt en gammal Imsdal-vatten-plastflaska, haha) och eftersom jag hört mycket bra om dessa från BKR fick det bli en sån. Gillar verkligen den grön/blåa färgen (kallas "Ivy") på siliconen och själva flaskan är gjord av glas vilket känns stabilt och fräsht och det ska ju även vara bättre än plast. Locket är smidigt att skruva av och ögglan gör flaskan smidig att bära när man är ute och går. Riktigt nöjd!