RANDOM JULI

Var hemma ett par dar och passade då på att hjälpa mamma med att ta lite bilder på och i vår lillstuga till hemsidan där den hyrs ut. 
Bästa frukosten! <3 Amerikanska pannkakor med kokosflakes, sirap och egenplockade blåbär, samt Cecilias flädersaft. Muuuums! 
När vi var och hoppade på Freemovr i Halmstad en dag (lillebrors födelsedagspresent) (och det var superkul hehe) så tog vi en fikapaus, och då såg vi att dom bl a sålde dessa quinoa-puffarna, som jag velat prova länge men aldrig beställlt hem. De var verkligen supergoda! Det var ganska länge sen jag åt "vanliga" ostbågar men tycker dom smakade ganska likt. 
Smoothie gjord på fryst ananas, mango, papaya och banan, havremjölk och hampafrön. Mums! Glasflaskan är en Snapple-flaska som jag tagit av etiketten på bara, tycker de är perfekta att återanvända så jag har en med vatten i kylen så jag alltid har kallt vatten redo och de andra två har jag alltså smoothies i. Lagom stora, smidiga att dricka ur och lite fina. Enda nackdelen är väl att de är lite svåra att diska men än så länge har det gått bra. (Smutsigt fönster i bakgrunden också ja, men det är mycket renare nu tack vare pappa hihi.)
En mysig grillkväll med Erika och Cecilia (som sitter och värmer sig med ryggen mot grillen haha). ♥
Innan vi drog hemåt blev det en ganska så fin solnedgång också. :-) 
Alltså min frukost dagen efter min födelsedag.<3 Sååå gott! 
Gizmo njuter av solen vid stugan, haha sötisen. <3 
En annan smoothie i favorit-flaskan, denna gång gjord på fryst mango, citrongräs, grönkål, banan, lime, äppeljuice och spirulina. Gott men inte nån storfavorit för mig. Sugrören fyndade jag btw på Matsmart (precis som Snapplesarna (haha?)): 100 st för 2 kr! Tvekade först, eftersom det kändes lite onödigt, men det är ändå lite kul ibland och jag återanvänder de jag själv använder flera gånger (sköljer dom emellan så blir de oftast typ som nya) och nu har jag så det räcker till framtida kalas eller nåt då man vill festa till det, haha!
Bigarråer som jag fick av Cecilia, som (om jag inte minns helt fel) hon fått av sin morbror. Så himla goda! 
Cindy på en av sina favoritplatser. Jag undrar alltid så vad hon ser för nånting. 
Ännu en pannkaksfrukost, denna gång gjorde jag dom lite större och testade agavesirap istället för vanlig sirap (det var dock inte alls lika gott så tog lite vanlig sirap sen också hehe), och en kopp te och ett glas äppeljuice (som ser mer ut som apelsin haha). Här finns det bästa, godaste och enklaste receptet på pannkakorna.