RANDOM NOVEMBER

För mig gör det så mycket att vakna upp och se en rosa himmel. Blir så glad! Nu blir det ju dock ofta att jag vaknar medan det fortfarande är mörkt, och tycker det är extra svårt att piggna till då, men fördelen är ju i alla fall att man inte missar soluppgången. :-) 
Ewe bjöd mig på en saffransknut en dag (vegansk och finns på Maxi :D kanske andra ställen också?). Sååå god! :-)
Var hemma och gick ut i trädgården för att fota lite, främst Cindy som var en duktig modell som vanligt, men som tyvärr blev lite rädd när grannen plötsligt gick förbi med hunden, därav den spända posen och blicken. Sötisen. <3 
Började julpynta lite och köpte då också två st vita hyacinter som jag satte i två glasburkar, tycker det ser så enkelt, fint och lite coolt ut. :-)  Att få bort etiketterna, eller rättare sagt limmet, var inte helt lätt dock. Provade detta tips, vilket tog ganska lång tid men det funkade och var ändå värt det! 
Mina foton jag satte upp på väggen för ett par månader sen började lossna hela tiden för ett tag sen, troligen pga att häftmassan var ganska gammal. Köpte därför ny, som hittills verkar funka mycket bättre, och satte upp enbart vinterbilder. Mysigt med lite snö på väggen när det inte är någon utomhus. :-) 
Sov över i stugan med mamma en lördag till söndag. Vi hade tyvärr ganska otur med vädret och det var mest grått och kallt. Så vi åkte hem ganska tidigt på förmiddagen, men det var ändå mysigt att vara där, spela alfapet, äta tacos och gå runt sjön. 
Köpte en ny dagkräm för ett par månader sen, som jag glömt att tipsa om så tänkte passa på att göra det nu. Jag har testat några olika dagkrämer innan denna men den här är utan tvekan bäst! Känns så lätt på huden, ger en fin lyster (som jag innan inte ens visste om att jag ville ha, haha) och luktar fantastiskt gott! De första dagarna kunde jag tänka "åh vad är det som luktar så gott, min parfym?! nej just det, min dagkräm" haha. :-) Inte superbillig men helt klart värd pengarna. Emma S är dessutom, vad jag förstått det som, ett väldigt bra märke som använder sig mycket av naturliga ämnen. Tips tips!