Blodprov, trolleri & pizza

Halloj! Hoppas att ni har fått en bra start på veckan. :-) Själv så började jag dagen med att gå till vårdcentralen för att kolla mina blodvärden, eller rättare sagt så pratade jag med min nya läkare som även lyssnade på mina lungor och hjärtat osv, och så tog jag blodprov. Tre stycken rör blev det och det gjorde verkligen inte det minsta ont och gick riktigt snabbt. Bästa blodprovet hittills för min del (brukar dock inte ha så stora problem med det men ändå), väldigt duktig undersköterska som gjorde det tror jag. Riktigt skönt att ha det gjort nu i alla fall! Mina B12-tabletter tog slut för en månad sen, och sen dess har jag gått och dragit lite på att ta tag i det. Var över ett och ett halvt år sedan jag kollade mina värden sist, tror och hoppas att det fortfarande bara är B12 jag har brist på (som de allra flesta veganer har), men nu är det bara att vänta på svaren! Har även varit duktig och målat bordet och stolarna idag (de blev lite slitna efter flytten), och så gick jag en långpromenad upp till Galgberget, riktigt härligt! 

Igår kom hela familjen + kusin Oskar till Halmstad och så fikade vi lite innan det var dags för Brynolf och Ljungs föreställning "Hokus pokus Motherfuckers", alltså trolleri-show. Den var riktigt bra, fast hade tyvärr haft lite för höga förväntningar, plus att jag kollade på ett par klipp på Youtube med dom dagen innan och just dom två tricken körde dom också under föreställningen, så visste liksom lite redan vad som skulle hända. Och Oskar var tydligen rätt så insatt och visste lite hur några trick gick till, vilket var kul att veta men det tar ju samtidigt bort spänningen i det lite. Men överlag så var det ändå en riktigt bra show som innehöll det mesta! 
 
I lördags var det Mello som jag kollade på hos syrran och vi passade då på att köpa hem pizza från La Pizza (en lite finare, typ italiensk pizzeria som har en hel del vegan-ingredienser). Vi delade på en kebabpizza med bl a ruccola och körsbärstomater, vilket vi tog på den andra pizzan också men oliver och vitlök istället för kebaben, och så sås på sidan av. Båda var verkligen suupergoda, och pizzerian ligger bara några hundra meter från där vi bor också, så smidigt! Nu ska jag fortsätta kolla New Girl. :-) Trevlig kväll! ♥