INFLYTTAD

Heeej från lägenheten! Haha, ja nu har jag vart här tre dagar och det känns riktigt bra! I onsdags flyttade vi in alltihopa och fick iordning det mesta, blev faktiskt bättre än vad jag hade tänkt på nåt sätt. Är ju en hel del kvar att göra och köpa, framförallt behövs det lite tavlor och hyllor på väggarna, men i stort sett är det klart och jag trivs än så länge riktigt bra. :-) Lite ovant med grannar så tätt inpå som låter och gatubelysning precis utanför fönstret som lyser in på natten... Men skönt att ha nära in till centrum och affärer och framförallt att ha ett helt eget ställe! Igår beställde jag även bredband och idag gick jag och köpte en router så nu har jag tack och lov internet också, så skönt! Annars så har jag mest pluggat, eller försökt i alla fall, är så himla svårt att få det att fastna på minnet... Bara några få dagar kvar till tentorna, men med lite tur (och intensivplugg!) ska det nog gå an. Imorgon åker jag i alla fall hem en runda och tar en liten paus från pluggandet, bl a för att umgås med Emma, blir mysigt! Trevlig helg på er!

Liten "sneakpeak" på lägenheten (eller ja, typ halva delen av den haha), från imorse när jag åt lite mackor och drack te innan det var dags för miljövetenskapen. 
Inte hunnit med att fixa taklampor än, så har bara lampor över spisen och inne på toan, därav fick jag tända typ alla ljus jag har när jag skulle plugga efter det blivit mörkt. Men lite mysigt ändå! Btw kan jag tipsa om spellistan Deep Focus på Spotify, funkat suberbra för mig att ha på lågt i bakgrunden medan jag pluggar. Vissa låtar är mer peppande, andra påminner om spa/massage-låtar haha, men gillar den framförallt för det får mig att fokusera på plugget och inte på att grannen eller kylskåpet låter. :-)
Publicerat i Allmänt