Svampsås & banan/kokos-pannkakor

Förra veckan gjorde jag en så himla god svampsås! Bara att ta lite fryst svamp-mix (från Ica), steka bort vattnet, sen i med lite rapsolja, vitlök och gul lök. När det har fått lite färg häll i en skvätt Oatlys matlagningsgrädde och japansk soja. Låt puttra och krydda med svartpeppar och örtsalt. Toppade med lite oregano också. Och åt med gnocchi pasta. :-) Mums mums mums!
Efter att första tentan förra veckan var klar och kändes bra ville jag fira litegrann och gjorde då dessa underbara pannkakorna. Kollade lite olika recept men blev till slut att jag improviserade ihop en smet utefter det jag hade hemma, ungefär såhär:
Blanda ihop 2 dl grahamsmjöl, 1,5 tsk bakpulver, 1 msk strösocker, 1 nypa salt och lite kanel. Mosa en banan och mixa ner den, 2 dl sojamjölk och 2 msk kokosolja i mjölblandningen. Smält lite kokosolja i en stekpanna och stek sedan pannkakorna. Jag smällte lite (ganska mycket hehe) jordnötssmör och hade på pannkakorna, plus hallonsylt och kokosflarn, vilket blev sååå himla gott ihop! Drack även vatten med frysta hallon i till. *tummen-upp-emoji*  Hade ont i magen ett par timmar efter jag hade ätit haha, förmodligen för att det blev lite för mycket, men det var det värt! Slog mig nu att allting dessutom är ekologiskt, kan ju inte bli bättre. :-)