Uppdatering

Hej på er! Hoppas att allt är bra! Själv börjar jag känna mig lite sjuk typ, lite rinnig näsa och haft väldigt ont runt halsen/nacken och även huvudet ett par dagar nu... Får hoppas det går över snart. Igårkväll kom jag hem till lägenheten igen efter att ha varit hemma i Småland över helgen. Igår var jag och mamma i Jönköping, kollade runt på bland annat Ikea och två olika Second hand-butiker, men blev inte att jag köpte nåt. Innan vi åkte hem åt vi på Pinchos; vi tog alla veganska rätter de hade och allt var verkligen supergott!! :-)

Lite annat kul som hänt på sistone är att Alexandra sov över här för ett par veckor sen och vi gick runt ett par timmar i stan, kollade film, åt sushi och massa frukt och bara hade det supermysigt.<3 Förra veckan var jag på "EKO-onsdag" på stadsbiblioteket, där Gustav Fridolin höll en föreläsning (med frågestund efter) om klimatförändringar och Petra Sörman (som gått samma miljövetenskapliga program som jag går och nu jobbar som miljöstrateg) pratade om översvämningsriskerna i Halmstad. Båda föreläsningarna var riktigt intressanta! Jag har aldrig varit särskilt politiskt intresserad av mig men var ändå väldigt kul att få se och höra Fridolin, och det var verkligen motiverande att lyssna på Petra eftersom det är nåt liknande jag tänker att jag vill syssla med i framtiden. 
 
Just nu läser vi som sagt Grundläggande kemi II och Fysiologi, och imorgon kommer vi ha våran första labboration i fysiologin då vi bland annat ska kolla vad för blodtyp vi har, kommer nog bli intressant. Jag fick förresten VG på både kemi- och miljötentan!! :D Såå himla skönt att ha det gjort och att det dessutom gick så bra! Woho! Nehe, nu måste jag plugga litegrann och sen blir det Familjer på äventyr och lite chips. Ha det gott! :-) 
 
Publicerat i Allmänt