22 ÅR

Heej på er! Det blev visst ett litet uppehåll här ifrån. Först umgicks jag med Cecilia och vi var bl a vid havet och grillade med Erika, och den 16 fyllde jag år så familjen kom hit och firade mig. Efter det så var jag hemma en sväng, spenderade en dag vid stugan och bara njöt av det fina vädret. I helgen var det sista gången för den här sommaren som Cecilia sov över hos mig och i lördags träffade vi även Erika och Nadine och gick en långpromenad. Emellan alltihopa har jag ju också jobbat, och igår var helt klart den jobbigaste dagen med bl a sjukt mycket skräp att plocka vid Tylösand, så det känns extra skönt att jag är inne på sista veckan nu! :-) 

Men tillbaka till min födelsedag. Jag jobbade fram till 11 ungefär, det regnade och var tråkigt väder men jobbet gick i alla fall ganska snabbt. Framåt tre-tiden kom hela familjen till mig och vi åt massa god fika som mamma bakat. <3 Jag fick bland annat en golvmopp och en fönsterputs (som jag alltså var i behov av, haha) och en fin bukett (som blev "återanvänd", eftersom det var lillebror som vunnit den i en tävling egentligen haha). Så glad och tacksam! Efter fikat gick jag och mamma en liten runda medan pappa var snäll och putsade mina fönster. :-) Sedan dansade vi lite Just Dance hos Ewe och David, spelade Med andra ord Expert och till kvällsmat blev det en vegansk smörgåstårta som jag beställt från Fribergs. Det var första gången på flera år jag åt smörgåstårta, och första gången nånsin som jag (och vi alla) provade en vegansk, och den var verkligen supergod! Nästa gång ska jag nog försöka mig på att göra en egen. Framåt åtta åkte familjen hem, och jag kände mig väldigt nöjd med min dag. Trots att det kändes lite konstigt att för (typ) första gången inte vara hemma i Ma på min födelsedag och på flera sätt inte fira som vi tidigare gjort, så hade jag en väldigt fin dag och är väldigt glad över att hela familjen kom hit. ♥ 
 
Nu måste jag fixa nån lunch innan det är dags för mitt näst sista kvällspass om ett par timmar. Hoppas att ni får en fin vecka!