RANDOM JUNI

Den andra juni tog storasyster examen i Biomedicin, vilket firades med släkten ett par dagar efter. Jag och mamma var också på ceremonin där en av lärarna avslutade med detta fina och peppande citat från Christopher Robin. :-) 
Från min senaste Matsmart-beställning fyndade jag tre st iste-Snapples med citronsmak, sååå sjukt goda! Smakar sommar och utomlands för mig. Hoppas verkligen dom kommer in på Matsmart snart igen eller att jag hittar dom i nån affär!
Fram tills att skolan börjar i slutet av augusti har jag som mål att läsa ut denna tjocka miljöbok, som jag köpte inför vår första kurs och är typ den enda kurslitteraturen jag köpt än så länge. Jag läste bara nåt enstaka kapitel i höstas, men nu tänkte jag att jag skulle läsa ut hela, eftersom jag ändå spenderat pengar på den, inte har nån annan undervisning på 3 månader, plus att jag dessutom utvecklar min engelska eftersom den alltså är på engelska och jag läser högt så jag övar samtidigt på uttalet. :-) Än så länge har det gått bra men får se om det håller i, ca 400 sidor kvar...
En mysig sovmorgon med lyxfrukost i form av scones med mammas marmelad, te och äppeljuice.
Tog äntligen tag i att växla in mina mynt! Kändes lite tråkigt att inte kunna fortsätta spara i min sparbössa (kom ju "bara" halvvägs), men känns ändå ganska gött att det kommer komma in över 700 spänn på kontot om ett par veckor. :-) 
Titta vilken fin orkidé jag fick av Cecilia, så snällt!<3 Hon bjöd även på en flaska hemgjord flädersaft, så himla gott! 
Cecilia och jag firade även lite midsommar ihop, eftersom vi båda jobbade förmiddag på både midsommarafton och midsommardagen. Till fika åt vi massa jordgubbar, chokladglass och Oreos.
Och till kvällen gjorde vi en supergod vegansk skagenröra med bakpotatis och en sallad med bl a nektariner. Såå gott! 
För ett par veckor sedan köpte jag mig en lite högtalare, och jag är såå nöjd med den! Lyssnar mycket på poddar, radio och spotify i lägenheten så det är så himla skönt med bra ljud istället för att behöva gå runt med hörlurar eller kasst och lågt ljud från mobilen. :-) 
#1 / / Johanna:

Vilken fin blogg! Gillar också att handla på matsmart, och blev himla sugen på en snapple nu☺️

Svar: Tack så mycket! :-) Jaa så bra sida!
Emmy