RANDOM MAJ

En fin solnedgång den 6 maj då vi firade lillebrors 18 årsdag. 
Tacomys med Sabina som kom till mig och sov över en lördag till söndag. Vi hade inte träffats på 4 månader så vi hade så mycket att prata om!
Och till frukost lyxade vi till det med amerikanska pannkakor med bär och sirap, + vattenmelon, sååå gott! :-) 
Nu när solen går ner så sent och upp så tidigt (plus att jag har en gatulampa precis utanför fönstret) så blir det så himla ljust i min lägenhet när jag ska sova. Jag har en mörkläggande gardin i fönstret men balkongdörrens persienn släpper tyvärr in en hel del ljus, och istället för att försöka fixa nån bättre gardin eller nåt så köpte jag här om veckan en sovmask, och jag älskar den! Den kommer från Ecotools och jag köpte den på Apoteket för 40 kr. Jag var lite osäker på om jag skulle kunna sova med den, tänkte att den kanske skulle vara obekväm och som att det skulle kännas "instängt" på nåt sätt, men den är bara skön faktiskt! Blir ett lätt och typ lugnande tryck över ögonen som gör att man vill blunda och sova, och den släpper bara in liite ljus nere vid näsan typ men annars blir det helt mörkt. Så bra köp!
En härlig dag vid stugan, och sjön reflekterades lite fint i fönstret strax innan vi skulle åka hem. 
När det var final i Eurovision sov jag över hos Cecilia och så kollade vi Eurovision ihop med hennes storebror vilket var superkul! Innan jag åkte hem dagen efter så fick jag med mig lite rabarber som hon hade mycket av i trädgården, så snällt! Jag frös in en del av det och tänker nog göra paj med dom nån gång framöver men resten av dom gjorde jag en supergod rabarberkompott av. Var väldigt smidigt att bara koka ihop och den är bl a god att ha till gröten. 
Eller att göra en rabarber- och jordgubbssmoothie med. :-)  Bara att mixa ihop en banan, lite av rabarberkompotten, några frysta jordgubbar och lite havremjölk. Så somrigt och gott!