SERIE-TIPS

13 Reasons Why. Denna serie har nog inte många missat, och har du inte sett den så gör det! Jag tycker den var riktigt spännande och fin, kändes lite som en film på nåt sätt men i många delar. Slutet var lite oklart och jag ville veta meeer, men ändå så bra och så viktigt budskap!
The Crown. Väldigt intressant serie om Drottning Elizabeth, lite annorlunda mot andra serier jag sett men gillade verkligen den! Kul att den är (typ) verklighetsbaserad, så lär man sig lite samtidigt. Har btw märkt att jag tycker om korta serier, såna med bara en säsong (hittills) och ca 10 avsnitt. Kanske för att jag på så sätt inte hinner tröttna på dom, haha.
Big Little Lies. Denna serie hade jag hört mycket bra om, så jag blev riktigt glad när jag fick reda på att syrran hade ett HBO-konto jag kunde använda för att kolla på den, hehe. Den handlar kort sagt om några rika människor vars barn går på samma skola, och precis i början får man reda på att ett mord har skett men inte vem som dog eller vem som gjorde det. Väldigt bra skådespelare (bl a Reese Witherspoon och Alexander Skarsgård) och man får följa många olika karaktärer med egna intressanta historier. Tycker den är inspelad på ett lite annorlunda och fint sätt, och man blir inte lite avundsjuk på de fantastiska husen dom bor i! 
#1 / / Beatrice Jakobsson - FOTOBLOGG:

Förtsa serien är sååååå bra!!

Svar: Eller hur!!
Emmy