SMOOTHIEBOWLS

En av mina favoriter till frukost är "smoothiebowl", just för att det är smidigt, fräsht, gott och såå fint! Man blir så glad av de härliga färgerna och det som är bra är ju också att det går att variera på så många sätt. :-) Här kommer ett gäng olika "recept" som jag gjort under de senaste månaderna.

Smoothie gjord på banan, spirulina, blåbär, havremjölk & citron, toppad med kokosflakes, pumpakärnor, valnötter & färska hallon. 
Smoothie gjord på banan, blåbär, sojamjölk & lite citron, toppad med havregryn, kokosflakes, torkade dadlar, färska blåbär, pumpakärnor och mandlar. 
Banan, hallon, jordgubbar, svarta vinbär, apelsinjuice, spirulina & en passionsfrukt mixad i smoothien & en som topping + banan & kokosflakes. 
Banan, havremjölk, jordgubbar, svarta vinbär, vanilj-steviadroppar och lite citron, toppad med färsk mango, kokosflakes och cashwenötter. Serverad i en honungsmelon, pga jag såg en video där dom gjorde smoothies i meloner haha, och det blev lite kul, gott att äta melonen när man är klar med smoothien, och skönt att slippa lite disk hehe. :-) 
Smoothie gjord på banan, blåbär, hampafrön & vanilj-steviadroppar, toppad med fryst mango, färska jordgubbar, cashewnötter & kokosflakes.