Cindy under eken

Nytt i lägenheten

För några veckor sen var pappa här och hjälpte mig få upp lite nya grejer i lägenheten. En grej var denna hyllan från Ikea som nu alltså står inne i badrummet. Inte bestämt mig helt än för vad för saker som ska stå där men i alla fall lite extra toarullar, parfymer, plattången och handdukar till ansiktet är smidigt att ha där, plus lite fina saker. En gammal kokosmjölk-burk fick bli vas till plastblommorna, lite eftersom den dessutom matchar mitt lilla doftljus från Lagerhaus (som luktar såå gott!). Badrummet är hyfsat stort så känns bra att utnyttja utrymmet och kunna ha framme lite grejer istället för att ha allt instängt i skåpen. 
När jag ändå fotade där inne tänkte jag passa på att visa badrumsskåpet. Har sparat några gamla doftljus-glasburkar som  blev fint och smidigt att ha bomullspads, tops och lite smycken i. Sen har jag även mina ansiktsprodukter, sminknecessär och tandborste + tandkräm i skåpet. På handfatet står ännu en plastväxt (som jag fick av syrran), det är ju finare med riktiga men jag tycker det funkar med plast också, det ger ändå en fin färgklick i rummet och just denna matchar dessutom min tvål, hehe.
För nån vecka sen när jag skulle källsortera hittade jag en massa plastblommor som någon hade slängt bland plasten. Eftersom dom såg fina ut tog jag med mig dom upp till mig, är ju ändå bättre att återanvända istället för att återvinna dom! Så jag satte ihop en bukett med vita blommor med ett par rosa blommor i en gammal passerade tomater-flaska. Tycker det blev fint bredvid sängen ihop med mina blockljus. Ljusfatet hade jag förresten funderat på att köpa inne på Åhlens, men bara nån vecka senare hittade jag faktiskt ett likadant (eller liknande i alla fall) på Second hand, för bara 10 spänn. Jag letade även lite på Second hand efter nåt slags nattduksbord men hittade inget bra. Däremot så kom jag på att jag kunde använda min träkorg (äppellåda) som nattduksbord (som jag tidigare bara hade några filtar i), och tycker det blev riktigt bra! 
Den största grejen som pappa hjälpte mig med var att få upp min bokhylla från Mio. Jag har rätt så många andra skåp och förvaringsgrejer men inte så många hyllor där man kan ha framme lite fina grejer liksom, plus att väggen kändes ganska tom, så det blev riktigt bra med den här! Inte bestämt mig riktigt än här heller vad som ska stå i, men i alla fall lite böcker, tidningar, ljus, frukt och en kastrull. (Och en till plastblomma, känns som detta inlägg bara handlar om mina plastblommor typ, haha!) Har dessutom äntligen lagt in bilder i min fotoskärm (eller vad det nu kallas?) som jag fick i julklapp för två år sen och sen dess bara använt som klocka, men nu visar den lite fina bilder från Svalbard istället. Nu saknas bara några tavlor på väggarna så är mitt lilla boende komplett. :-) 

MUSIK