EKO KLÄDER & LAKAN

För några veckor sedan var jag ute efter en ny bh och blev positivt överraskad när jag såg att Lindex hade flera olika modeller i ekologiskt material. Hittade denna gråa som sitter jättebra, i skönt bomullsmaterial med lite spets. En fin och bra bh helt enkelt! När jag kollade runt i butiken hittade jag även denna vit/svart-randiga tröja som jag direkt tyckte om, väldigt enkel och mysig och snygg, och även den i ekologisk bomull. :-) Bhn kostade 199 och tröjan 149 men med studentkortet fick jag 10% rabatt. *tummen-upp-emoji*
När jag skulle flytta till lägenheten kände jag att jag ville ha en sängkappa, så att jag skulle kunna förvara lite grejer under sängen och så ser det lite finare ut än ifall man bara kan se rätt under. Jag letade runt på nätet efter nån sängkappa i ekologiskt tyg och hittade till slut en modell i flera olika färger på Ellos. Jag valde denna ljusgrå, och det är den, med betoning på LJUSgrå, haha. Den fyller sin funktion med att dölja grejerna jag har under sängen men det är ett par saker som stör mig med den. Nummer 1: att den är ganska skrynklig, hade säkert gått fixa till med ett strykjärn men det har jag inget för tillfället och vet ändå inte om det hade hjälpt så jättemycket. Nummer 2: efter att jag tvättade den (tänkte att den kanske skulle bli lite mindre skrynklig om jag tvättade och torktumlade den) så krympte den... Kan nog va jag som inte läste så noga på tvätt-lappen, angående vilka grader den klarade av, men så irriterande i alla fall, för nu går den alltså inte riktigt ända upp till framsidan av sängen. Haha, jaja, nu tänker jag inte så mycket på det och är ändå inte så många som kommer till min lägenhet och ser den. Köpte förresten också ett vanligt lakan i samma färg, också i ekologiskt bomull, som var skönt och bra!
När jag ändå gjorde en beställning från Ellos passade jag på att köpa några basplagg som jag behövde. Har för mig att det också var så att jag hade ett erbjudande med 50% på dyraste varan + fri frakt om man köpte för mer än 500 kr, eller nåt sånt, så därför blev sängkappan billigare när jag köpte lite andra grejer jag ändå behövde. Hur som helst så hittade jag ett par ljusgrå och ett par svarta leggings, ett vitt och ett svart linne och ett par mjukisbyxor, allihopa i ekologisk bomull och jättesköna. :-)