Övernattning i stugan

I lördags åkte jag, Evelina och hundarna till stugan i Skärshult för att sova över där. Jag hade inte vart där på ett par månader så det var riktigt kul att åka dit efter att tenta-perioden äntligen var över! Vi hade jättetur med vädret, det blåste en del när vi kom dit på eftermiddan men sen lugnade det ner sig lite och det var riktigt soligt och fint. Dagen innan hade vi köpt ett paket med raw-kakor/bakelser, från Emjoy It Raw i Halmstad, varav en del av summan skänktes till katthemmet. Så när vi kom till stugan började vi med att fika lite vid sidan av stugan där det var lä, samtidigt som vi hade en fin utsikt över sjön. Cockidough-bollen och bär/choklad-cupcaken var nog mina favoriter, såå goda och ändå nyttiga. :-) 
Detta var alltså vår utsikt. Åt ena hållet var det mörka moln och det såg ut som att det kanske till och med regnade där borta...
...medan det lite mer åt vänster var mycket färre och finare moln. 
Efter fikat, då vi skulle börja gå en långrunda runt sjön med voffsingarna, försvann i princip alla moln och det slutade blåsa lite. Så himla härligt var det! Vandringsleden runt sjön är ca 6 km lång och ibland går man mer längs med vattnet, ibland i skogen på en liten stig, ibland på en väg längs med motorvägen och ungefär halvvägs finns campingen/badplatsen med toaletter ifall man behöver gå, haha. Verkligen en perfekt runda! 
Det var som sagt soligt och fint hela rundan, fast helt plötsligt började det faktiskt snöa lite?! Så märkligt!
Fina Gizmo, som nog var den lyckligaste av oss alla, eftersom han fick bada så mycket, haha. <3
När vi hade nån kilometer kvar till vår stuga började solen gå ner och molnen färgades rosa. Sjön var dessutom spegelblank. :-) 
Solnedgången varade i ca en halvtimme och blev bara finare och finare, och eftersom vi har två sjöar på varsin sida av stugan var det fint vart man än tittade nästan. Därför blev det också många bilder haha, så fler solnedgångs-bilder kommer en annan gång.
#1 / / Carolin:

Va fina bilder :D

Svar: Tack så mycket! :D
Emmy

så fina bilder

Svar: Tack! :-)
Emmy