RANDOM OKTOBER

Spenderade en eftermiddag i stugan med Evelina och mamma och åt bland annat god fika. Myys! 
Åkte ner till Ängelholm och Cecilia. Vi letade svamp, spelade badminton och gick en promenad till havet med hennes fina hund Kita. ♥
Direkt från Ängelholm tog jag buss och tåg till andra sidan av Sverige och spenderade helgen hos Emma i Kalmar. Vi gick på stan, åt på Pinchos, kollade film och gick en promenad till havet. :-) Så mysigt! <3
Hittade ett nytt men begagnat doftljus på Tradera, lite billigare än att köpa nytt, och jag tyckte mandarin och kanel lät som att det skulle dofta gott och lite juligt. Och jag hade rätt! Är så himla nöjd med det, inte nog med att det luktar fantastiskt så är burken också väldigt fin. :-) 
Testade att göra en morotskaka, eftersom Evelina hade kikärtsspad över och ett recept som verkade bra, och det var det verkligen! Gjorde till och med kakan två gånger och bjöd ett flertal personer vilket det helt klart var värt, trots att det tog lite tid och är inte den billigaste kakan, men så otroligt god!
#1 / / EVELINA:

Vad kul att kakan blev lyckad! Och mysigt med fikastund i stugan också. Ni har så fin höst just nu, här har vi riktigt grått och inga löv på träden längre. Den här tiden märks det verkligen stora skillnader på beroende på var i landet eller Norden man bor .

Svar: Verkligen! :D Ja, nu har det blivit ganska grått och tråkigt här med, men får några veckor sen var det riktigt fint :-)
Emmy

#2 / / Tess:

Åh, vilka härliga bilder! :)

Svar: Tack ska du ha! :-)
Emmy