RANDOM SEPTEMBER

En dag när jag körde hem från stationen passade jag på att stanna till vid Borlången. Var så länge sen jag var där, under några år spenderade jag ganska många timmar vid den sjön och såg många fina solnedgångar och soluppgångar. Den här gången blev himlen vackert gul vid sjön...
... och sedan rosa när jag kom hem. :-) 
En kväll gjorde jag vietnamesiska vårrullar med Ewe. Vi fyllde dom med glasnudlar, tofu, mango, morötter, gurka, mynta och avokado, och gjorde två olika dippsåser, en med jordnötssmör och en mer syrlig med vitlök. Så himla gott! 
Det var så pass gott så att jag gjorde det igen till lunch dagen efter hehe. Också pga att det blev rispapper över, samt lite andra grejer men tyvärr inte de godaste sakerna (mango och avokado). Det blev hur som helst väldigt gott ändå, och upptäckte också att de blev lite lättare att äta ifall man delade dom på mitten! Måste göra det fler gånger, tar liite tid att skära upp allt och vika ihop dom, men så värt det. :-)  
Satte upp lite bilder ovanför sängen som annars varit tom sen jag flyttade in. Blev några nyare som jag beställde för nån månad sen och några äldre, fick också en idé om att ha en rad per årstid, men blev tyvärr inte jättetydligt haha... I alla fall lite kul med fina ögonblick från olika tillfällen (och lite färg!) på väggen. 
Estrella kom ut med en ny smak på deras linschips, och tycker nog nästan de var godare än de gamla! 
I födelsedagspresent i somras fick jag att vi skulle till Liseberg vilket vi äntligen åkte till i slutet av månaden. Så himla kul och som vanligt så god mat på Green room! Lite tråkigt bara att den nya Loke inte funkade just då, och att Ewe blev av med sin mobil nån gång strax innan/under vi åkte Helix, haha.. :( 
Köpte en söt liten blomma som jag hittade på Maxi och som passade bra i min lilla tekopp-kruka, som jag fick av grannarna i studentpresent. Fanns i tre olika färger men det fick bli den röd/orangea som kändes mest höstig. :-)
"Lyxade" till det en kväll och köpte en vegansk kebabpizza från bästa La Pizza. Mums! 
Cindy och jag gick ut på balkongen en dag och njöt av solen och de vackra höstfärgerna. <3 
Hittade lite kantareller när jag gick en långrunda med Gizmo i skogen när jag var hemma ett par dar. Ewe föreslog att vi skulle testa detta receptet på pannbröd med örtkräm och kantareller (vi tog både gula och trattkantareller), och det blev sååå gott!